Artikelen

De consultants van Back BV hebben ruim 17 jaar ervaring met het publiceren van artikelen in toonaangevende uitgaven van Wolters Kluwer op het gebied van financieel management. De artikelen bestaan uit een verzameling nieuwe en bestaande technieken, analyses, methoden en vaardigheden. Recentelijk op het gebied van internet, e-mail, elektronisch factureren, SEPA, social media en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De artikelen vormen een belangrijke steun voor de ondernemer op het gebied van financieel management, omdat ze in staat stellen gebruik te maken van de geordende ervaringen van de consultants van Back BV en worden becommentarieerd door een deskundige redactie die waakt over kwaliteit en actualiteit.

De artikelen worden naast de Kluwer-uitgaven gepubliceerd in de Finance & ControlBase. Finance & ControlBase is een database met meer dan 3.000 artikelen afkomstig uit toonaangevende Kluwer-uitgaven op het gebied van financieel management en administratie. Abonnees worden op de hoogte gehouden van nieuwe aanvullingen via de site en door middel van de gratis Kluwer Financieel Management e-zine.

Klik hier om U in te schrijven voor de gratis e-mailnieuwsbrief van Finance & Control
https://kaap.crmservice.eu/kluwerfinancieel/aanmelding.aspx

Op deze website zijn een aantal voorbeelden van recente populaire artikelen opgenomen, maar U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de vraag om specifieke informatie over een bepaald onderwerp.